lauantai 28. maaliskuuta 2009

Tip The Scales

Viikonlopun iloksi ruokaa viime viikonlopulta: Seitan-kasviswokkia ja ohraa. Samaista wokkia on meillä syöty aiemmin lähinnä kuskusin kanssa, mutta bongattuani ruokakaupasta Jamsin blogissaan mainitseman Torino täysjyväohran, halusin testata wokkia ohran kaverina. Tykkäsin. Kotimainen, maukas ja nopea vaihtoehto riisille on enemmän kuin tervetullut!

Wokissa on seuraavaa:
1 annos (ainakin) currylla, garam masalalla ja kurkumalla maustettua seitania kuutioina
1 pussi wokkivihanneksia* pakasteesta
Kastikkeena seitanin keitosta talteen otettua kasvislientä, jonka sekaan on lisätty pari valkosipulin kynttä viipaloituna, soijakastiketta ja sesamöljyä.


*Wokkivihannesmaailma ei muuten ole kovin hehkeä paprika-allergiselle, meillä valitaan joku niistä noin kahdesta paprikattomasta vaihtoehdosta. Kesällä tähän ruokaan on mukava käyttää tuoreita, uuden sadon kasviksia, porkkanaa, kukkakaalia, kesäkurpitsaa ja niin edelleen.

Ei kommentteja: